Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik Ortaokulu

Vizyon: Eğitim alanında öncü, bireysel farklılıkları gözeten bir kurum olarak geleceğin dünyasında lider olacak, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş yetkin ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Analitik düşünceyi temel alan; kendisiyle, ailesiyle, toplumuyla, değerleriyle barışık, yeniliklere ve eleştiriye açık, özgüveni yüksek, sorumluluk alabilen, ulusal kültürünü ve manevi değerlerini özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir. Bilim, kültür, sanat, spor ve sosyal bilimler alanında, ülkemizde ve dünyada bizleri en iyi şekilde temsil edecek lider ruhlu gençleri insanlığa kazandırmaktır.

Başarılar: Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencisi Murat ÇETİN Alaşehir Fen Lisesini kazanmıştır. Kendisine başarılar dileriz.

Saatler: 09:00-15:40
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sancakligdecikhdoo.meb.k12.tr

Adres - Manisa Şehzadeler Sancaklı İğdecik Mahallesi

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal)

Yerleşim Yeri - Sancaklı İğdecik Mahallesi

Adres - Manisa Şehzadeler Sancaklı İğdecik Mahallesi